Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
arsenal ipak dovodi mbappea?

Bilić kupuje londonske nezadovoljnike: Sprema se rušenje rekorda!

Slaven Bilić dobio je potporu klupske uprave West Hama, te je odlučio dovesti ozbiljna pojačanja za napad na gornji dom ljestvice Premierlige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bilićev West Ham spreman je platiti 23 milijuna eura Arsenalu za napadača Oliviera Girouda (30) čime bi oborili klupski rekord kada je u pitanju odšteta za jednog igrača. Također, West Ham će navodno ponuditi francuskom napadaču godišnju plaću od sedam milijuna eura.

Arsenal je duboko u pregovorima sa Lyonom o dovođenju napadača Alexandrea Lacazettea, pa je trener "topnika" Arsene Wenger spreman pustiti Girouda, koji također ima interes da pređe u West Ham. Giroud želi biti stanadardni prvotimac jer bi mu to pomoglo da se nađe na popisu putnika za SP u Rusiji sljedeće godine.

"Neću pristati na minimalnu minutažu kao što je to bio slučaj prošle sezone", rekao je otvoreno Giroud.

Osim francuskog napadača Bilić je bacio oko na još jednog nezadovoljnika u redovima Arsenala - Thea Walcotta. Engleski krilni napadač zabio je 19 pogodaka u svim natjecanjima prošle sezone, no često ga se povezivalo s nezadovoljstvom zbog manjka minutaže.

Menadžer Arsene Wenger jednostavno će morati prodati nekoliko igrača ako želi dovesti pojačanja koja se provlače po medijima. Tu prije svega mislimo na Lacazettea, ali i Kyliana Mbappea od kojeg Topnici još nisu odustali.

Adut na koji Wenger igra u slučaju 18-godišnje senzacije je povezanost s njegovom obitelji, koja nije viđena još od 1999. godine, kada je zbog dobrog odnosa s obitelji u klub stigao ponajbolji igrač u klupskoj povijesti - Thierry Henry. Mbappea mnogi vide kao Henryjeva nasljednika u francuskom, a navijači Topnika se nadaju i u dresu kluba iz sjevernog Londona.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider