Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Conteu trebaju pojačanja

Bayern u pola sata razbio Chelsea, Morata debitirao asistencijom, ''mrvice'' za Pašalića

Chelsea je doživio poraz na pripremama od Bayern Münchena u Singapuru, a za Conteovu momčad debitiralo je najskuplje pojačanje u klupskoj povijesti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njemački prvak Bayern dominirao je protiv Chelseaja na pripremama u Singapuru i već nakon pola sata igre vodio s ogromnih 3-0. Antonio Conte dao je više prilike mladima, ali nije ostao impresioniran njihovom izvedbom.

Chelsea je na kraju smanjio rezultat na 3-2, a svoj debi za momčad upisao je novopridošli napadač iz Real Madrida Alvaro Morata. Bez nekoliko standardnih prvotimaca, Chelsea je imao dosta problema s kvalitetom Bayerna.

Prvi pogodak na utakmici za vodstvo Bayerna zabio je Rafinha, da bi kasnije Müller dva puta tresao mrežu Chelseaja. Do kraja susreta poraz su uspjeli ublažiti Alonso (45. minuta) i Batchuayi (85. minuta) na asistenciju debitanta Morate, koji je ušao u igru u drugom dijelu. Naš Mario Pašalić dobio priliku tek u 86. minuti.

Pozitivna stvar u porazu Chelseaja je što Conte sad sigurno ima veće šanse kako bi doveo još nekoliko pojačanja do kraja prijelaznog roka. Chelseaju će za bitku na dva fronta itekako biti potrebna širina.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider