Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
a mogao je zabiti još

Katalonija se opet poklonila Messiju: Četiri komada za novi bijeg Realu!

Katalonski nogometni div Barcelona slavila je u sklopu 5. kola Primere pred svojim navijačima protiv slabašnog Eibara.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U drugoj utakmici 5. kola španjolske Primere Barcelona je na svom Nou Campu isprašila Eibar s visokih 6:1, uz četiri pogotka Lea Messija! Katalonski div je tako ostao stopostotan u domaćem prvenstvu ove sezone, te je prvaku Realu, koji ima utakmicu manje, pobjegao na sedam bodova.

Messi je otključao gostujući bunker u 20. minuti, nakon što je Samedo izborio kazneni udarac. Argentinac je tim pogotkom zabio po 550. put u dresu Barcelone. Sedam minuta prije kraja poluvremena Brazilac Paulinho je povisio na 2:0, nakon što je iz kornera dobro ubacio Denis Suarez.

BARCELONA - EIBAR 6:1

Denis Suarez je bio strijelac trećeg pogotka Barcelone u 53. minuti, nakon što je gostujući vratar sjajno obranio udarac Messiju. Četiri minute kasnije Eibar je postigao utješni pogodak. Junca je ubacio s lijeve strane, a Enrich klizećim startom proslijedio loptu u nebranjeni dio mreže.

To je očito razljutilo Katalonce, posebno Messija, koji je potom u razmaku od samo tri minute zabio dva pogotka. Najprije je sjajnim odmjerenim udarcem s ruba kaznenog prostora zabio za 4:1, a onda je nakon prekrasne kombinacije s Paulinhom nekako progurao loptu pored vratara i dvojice obrambenih igrača koji su mu uklizali u noge.

Konačni rezultat postavio je čudesni Argentinac nakon još jedne lijepe kombinacije. Ovoga je puta kreirao s Aleixom Vidalom i nakon povratne lopte majstorski pogodio iz prve za konačnih 6:1!

Ivan Rakitić započeo je utakmicu na klupi za pričuve, a u igru je ušao umjesto Busquetsa u 65. minuti.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider