Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Verbalni rat

Nezadovoljni Conte oštro odgovorio Mourinhu na ''plakanje i kukanje''

Antonio Conte odgovorio je na komentare Josea Mourinha nakon njihovih utakmica 3. kola Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Antonio Conte polako gubi živce jer su rezultati Chelseaja daleko od zamišljenog. Nakon poraza u prvenstvu protiv posljednjeg Crystala Palacea, Chelsea je ispustio prednost od 2:0 kod kuće protiv Rome. Štoviše, na kraju je morao i spašavati bod.

S druge strane, Mourinhov United ostvario je pobjedu na gostovanju kod Benfice (1:0), a Jose nakon utakmice istaknuo kako menadžeri njegovih rivala ''plaču i kukaju o ozljedama''. Iako nikoga nije poimence spomenuo, bilo je jasno kako su te rečenice bile namijenjene njegovu bivšem klubu Chelseaju i menadžeru Conteu, koji se i našao u toj situaciji.

Kako je Chelsea odigrao 3:3 doma protiv Rome, Conte nije mogao biti zadovoljan viđenim, a odmah nakon utakmice upitan je za mišljenje o Mourinhovu komentaru.

''Mourinho puno vremena troši na ono što se događa u Chelseaju. Puno vremena, također je to radio prošle sezone. Mislim da se mora zaustaviti i razmišljati o svojoj momčadi. Treba gledati sebe, a ne druge'', rekao je Conte.

I Conte i Mourinho u ovom trenutku imaju problema s ozljedama. Obojici trenera nedostaju važni igrači, s malom razlikom u tome što ManUtd nije rezultatski podbacio. Chelsea također dobro stoji u Ligi prvaka, na prvom je mjestu u skupini, ali u prvenstvu sve više zaostaje za mančesterskim dvojcem.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider