FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
prijetnje za legendarnog shoguna

Europski UFC spektakl: ''Nabrijani'' borac želi nokautirati još jednog bivšeg prvaka

UFC u nedjelju drugi put stiže u Hamburg, a događaj možete uživo pratiti na GOL.hr-u.

Anthony Smith protiv Rashada Evansa (Foto: AFP) (Foto: Afp)

UFC se opet vraća u Europu! U nedjelju drugi put stiže u Hamburg pa je prilika da europski fanovi uživo vide na djelu nekoliko UFC legendi. Šest borbi glavnog programa ovog borilačkog spektakla moći ćete uživo pratiti na GOL.hr-u već od 20 sati, dok je snimka oko ponoći u programu Nove TV.

Zvijezda glavne borbe UFC-ovog spektakla u Hamburgu jedan je od najvećih poluteškaša svih vremena. Maurucio ''Shogun'' Rua. S 36 na leđima nanizao je tri pobjede i četvrtu traži protiv šest godina mlađeg Amerikanca Anthonyja Smitha, koji je u borbu uskočio u posljednji trenutak kao zamjena.

"Nitko se ne treba zapitati hoće li Anthony Smith prihvatiti borbu. Nije me briga s kim se borim, kada ni gdje - borit ću se sa svakim, bilo gdje, bilo kada", rekao je Smith.

Smith traži drugu pobjedu u nizu nad bivšim prvakom, nakon što je prošlog mjeseca ekspresno nokautirao Rashada Evansa. To mu je ujedno bio i debi u poluteškoj kategoriji, a borba protiv Shoguna bit će mu već treća u 2018. godini.

"Moram mu dati do znanja čim zvono zazvoni da ne idem nigdje. Imperativ mi je nokautirati Shoguna jer želim odraditi meč koji dokazuje da pripadam u TOP 5 i da se mogu boriti s najboljim borcima u kategoriji."

I druga glavna borba večeri nudi okršaj Brazilca i Amerikanca u poluteškoj kategoriji. Glover Teixeira odmjerit će snage s Coreyjem Andersonom - koji još čeka prvu borbu za naslov.

Fight Night 134 donosi i jedan obračun TOP 15 boraca u teškoj kategoriji. Poljak Marcin Tybura bori se protiv Stefana Struvea - Nizozemca koji je prije 6 godina Stipi Miočiću nanio prvi poraz u karijeri.

Dodajmo i kako će uvodnom dijelu ovog spektakla svoj UFC debi imati Srbin Darko Tošić - koji već duže od godinu dana trenira s Cro Copom i u čijem kutu stoji Stipe Drviš. Glavni program večeri u nedjelju od 20 sati moći ćete uživo pratiti na portalu Gol.hr te nekoliko sati poslije i na Novoj TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider