FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
latifi i Stephens oduševili UFC fanove

Brutalan nokaut i sjajna stajaća ''giljotina'': Zaspao na nogama nakon gušenja razbijača iz Ibrinog kvarta!

UFC fanovi u Orlandu imali su što vidjeti na UFC on Fox 28 spektaklu.

Galerija Latifi ugušio Saint Preuxa (GOL.hr)

U glavnoj borbi večeri UFC on Fox 28 spektakla u Orlandu, kojeg ste uživo mogli pratiti na GOL.hr-u, u oktogonu su se našli iskusni Jeremy Stephens i Josh Emmett. Stephens je samim ulaskom u kavez postao drugi borac u povijesti po broju UFC borbi, dok je Emmettu to bio tek šesti meč.

U svom 28. nastupu Stephens je upisao impresivan nokaut u drugoj rundi koji je započeo nakon žestokog lijevog krošea kojim je poslao Emmetta na pod. Nakon toga uslijedili su razarajući laktovi i novi udarci poslije kojih se Emmett nije mogao vratiti.

Stephensu je ovo drugi nokaut u samo mjesec dana nakon što je pobijedio Dooha Choija na UFC Fight Night 124.

Sunaslovna borba večeri bila je ona u slamka kategoriji između Brazilke Jessice Andrade i Amerikanke Tecije Torres. Bila je to prilika da Andrade pobjedom dođe do nove prilike za borbu za naslov, a Torres do čak četvrte pobjede u nizu koja bi je gurnula u sam vrh kategorije.

Favoritkinja iz Brazila slavila je jednoglasnom odlukom sudaca nakon velike dominacije u sve tri runde i trebala bi dobiti priliku da napadne pojas Rose Namajunas.

Sjajna predstava Latifija

Mnogi su s nestrpljenjem očekivali meč dva Top 10 borca iz poluteške kategorije. Ovince Saint Preux (5. na ljestvici izazivača) u meč je ušao s tri pobjede u nizu, dok se Šveđanin kosovarskog porijekla Ilir Latifi (8.) u prošlom nastupu vratio pobjedama slavljem protiv Tysona Pedra.

Na kraju smo vidjeli najveću pobjedu u karijeri Latifija koji je u prvoj rundi ugušio Saint Preuxa. Prvo je Šveđanin razornim udarcima srušio Amerikanca koji se pridigao, ali onda je ubrzo opet uzdrman. Latifi je borbu dovišio stajaćom ''giljotinom'' od koje je ovaj zaspao. Uspio je tapkati, ali sudac to nije vidio pa je Saint Preux pao na pod bez svijesti.

Bila je to uistinu sjajna predstava borca rođenog u Malmou koji je odrastao u Rosengardu, najopasnijoj četvrti tog švedskog grada, istoj onoj iz koje dolazi Zlatan Ibrahimović

UFC on Fox večer otvorili su američki velteraši Max Griffin i Mike Perry koji se borio pred svojim navijačima. Publika u Orlandu stajala je iz domaćeg borca, ali u prvoj rundi mogli su vidjeti dominaciju Griffina i dosta krvi zbog posjekotina na glavi Perryja.

Perryja je u drugoj rundi praktički spasilo zvono nakon brutalnih udaraca Griffina koji nije uspio završiti borbu u tom trenutku iako je Perry izgledao bespomoćno. U trećoj rundi Perry je išao na sve ili ništa i onako krvave glave nekoliko puta žestoko nasrnuo na protivnika. Griffin je primio par jačih udaraca u glavu, ali izdržao je i odnio pobjedu sudačkom odlukom.

Snimku UFC on Fox 28 eventa pogledajte na Novoj TV večeras od 23:15.

UFC on FOX 28, rezultati glavnog dijela programa:

Jeremy Stephens pobijedio Josha Emmetta - nokaut

Jessica Andrade pobijedila Teciju Torres - jednoglasna odluka

Ilir Latifi pobijedio Ovincea Saint Preuxa - giljotina

Max Griffin pobijedio Mikea Perryja - jednoglasna odluka

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider