FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
još (dugačka) 73 dana...

Počelo je! Pogledajte prvu najavu superdvoboja između Miočića i Cormiera!

UFC je objavio prvu video najavu najiščekivanijeg meča godine, između Stipe Miočića i Daniela Cormiera.

Galerija Miočić vs. Cormier - najava (Screenshot) Stipe Miočić i Daniel Cormier (Screenshot YouTube) Cormier i Miočić (Screenshot) +2 Cormier i Miočić (Screenshot)

Počelo je! UFC je objavio prvu u nizu mnogih najava za najiščekivaniji okršaj godine između Stipe Miočića i Daniela Cormiera. On će se dogoditi na UFC 226 eventu u Las Vegasu 8. srpnja, a spomenuti dvojac borit će se za titulu prvaka u teškoj kategoriji.

Odbrojavanje dana je započelo, a trenutačno ih brojimo još 73! Nakon ove kratke najave od 20 sekundi ta 73 dana trajat će poprilično dugo, no vjerujemo da će biti vrijedna čekanja. U međuvremeno ćemo pratiti što se događa u reality seriji TUF, u kojoj su Miočić i Cormier na suprotnim trenerskim stranama. Nakon 1. kola vodi Cormier, a večeras je na rasporedu 2. epizoda u kojoj će Miočić sa svojim borcem tražiti poravnanje rezultata.

Spomenimo i da je UFC u utorak objavio svoju novu rang-ljestvicu, na kojoj je Stipe Miočića sada treći najbolji borac svijeta prema P4P (pound for pound) ljestvici (neovisno o težinskoj kategoriji), prenosi Fightsite. To je njegov najbolji plasman do sada, a poziciju dijeli s Conorom McGregorom, koji je unatoč neaktivnosti i nedavnim sramotnim događanjima izvan kaveza (napad na UFC borce u Brooklynu) skočio za jedno mjesto. Miočićev protivnik na UFC-u 226, Daniel Cormier pao je za jednu poziciju i sada je na 5. mjestu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider