FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pogledajte ih samo

Stipe Miočić i Francis Ngannou licem u lice: Razorni pogledi, hladni kao led uoči borbe godine!

Stipe Miočić i Francis Ngannou stali su jedan nasuprot drugog dva dana uoči borbe u Bostonu.

Stipe Miočić vs Francis Ngannou (Screenshot)

Sve je manje vremena ostalo do nedjelje ujutro po hrvatskom vremenu kada od 4 ujutro na GOL.hr-u kreće izravni prijenos UFC 220 spektakla iz Bostona. Stipe Miočić i Francis Ngannou najveće su zvijezde večeri, ali za pojas prvaka bore se i poluteškaši Cormier i Oezdemir.

Dva dana uoči spektakla borci su odradili posljednje zajedničke medijske aktivnosti uoči vaganja. Suparnici iz oktogona stali su jedan nasuprot drugoga u odmjeravanju u kojem će mnogi iščitati ili strah ili nervozu ili pak veliko samopouzdanje boraca.

Miočić i Ngannou su se pozdravili i hladni kao lud zurili jedan drugom u oči. Ništa manje hladan Stipe nije bio ni pri pozdravljanju s predsjednikom UFC-a Danom Whiteom. Jedna od glavnih priča uoči ove borbe je ona o vidljivoj želji organizacije da na tronu vidi Kamerunca kojeg zovu Predator.

Stipe je u ekskluzivnom razgovoru za Novu TV u četvrtak poručio kako će još jednom razočarati UFC i kao autsajder opet obraniti napad na pojas.

''UFC definitivno gura njega. Ali ja sam na to navikao i to me ne brine. Ja ću ga pobijediti i razočarati UFC još jednom. Navikao sam da sam autsajder. To nije ništa novo za mene. I dalje mi ostaje da obavim svoj posao da bih ostao prvak'', rekao nam je Miočić te priznao da je nervozan, iako se to ovdje nije vidjelo.

''Ja sam uvijek nervozan, bez obzira na protivnika. Moraš biti nervozan. Ako nisi nervozan, nisi ni spreman.''

Borbu Stipe Miočić – Francis Ngannou gledajte u nedjelju od 4 ujutro uživo na GOL.hr-u te u snimci na Novoj TV od 23 sata.

Tko će pobijediti u borbi za UFC pojas (GOL.hr UŽIVO nedjelja od 4:00)?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider