FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
raspored do finala

Poznati parovi teškaškog Grand Prixa: Može li Fedor proći ovaj pakao?

Sljedeće godine već u siječnju kreće turnir s osam poznatih MMA faca.

Bellator MMA Grand Prix raspored

Bellator MMA spremio je za sljedeću godinu pravu poslasticu u obliku spektakularnog Grand Prixa s osam poznatih MMA imena. Organizacija koja je jedina konkurencija UFC-u okupila je neke velike zvijezde te one koji su napustili UFC u posljednje vrijeme.

Napokon su poznati parovi teškaškog turnira koji kreće već u siječnju. Čelnik Bellatora Scott Coker i njegovi ''matchmakeri'' u četvrtfinalu su spojili dva na vagi nešto lakša para. Tako će u kavez poznati brbljavci Chael Sonnen i Quinton ''Rampage'' Jackson te prvak u poluteškoj kategoriji Ryan Bader i Muhammed ''King Mo'' Lawal.

Najjači je par onaj u kojem će snage odmjeriti donedavno prilično visoko rangirani UFC-ovi teškaši Matt Mitrione i Roy Nelson. Prvi nakon odlaska iz UFC-a ima tri pobjede u Bellatoru, a posljednja je bila ona protiv Fedora Emelianenka koji je nastavio crni niz u SAD-u (četiri poraza). Nelson je pak nedavno debitirao kod novog poslodavca pobjedom protiv Javyja Ayale.

Jedini par koji je već bio poznat, iako dosad samo neslužbeno, jest Frank Mir - Fedor Emelianenko. Pobjednik ovog meča ide na pobjednika Sonnen – Rampage.

20. siječnja
Chael Sonnen - Quinton ''Rampage'' Jackson

16. veljače
Matt Mitrione – Roy Nelson

Travanj
Frank Mir - Fedor Emelianenko

Svibanj
Ryan Bader - Muhammed ''King Mo'' Lawal
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider