FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nije ju razočarao

Američka seksi zvijezda pratila supruga u ringu hrvatske promocije

Paige je bila najveća podrška svojem suprugu Austinu Vanderfordu...

Paige VanZant (Instagram)

Na 32. priredbi Final Fight Championshipa, hrvatske borilačke promocije sa sjedištem u Las Vegasu, borbe je pored ringa u Fight Dome areni pratila i jedna od najpoznatijih MMA borkinja na svijetu, Paige VanZant.

Paige je bila najveća podrška svojem suprugu Austinu Vanderfordu koji je u FFC ring ušao s ciljem da očuva svoj savršeni profesionalni skor bez poraza.

I u tome je uspio, nakon nešto više od minute i pol je odlično plasiranom ljevicom nokautirao svojeg protivnika Edmilsona Freitasa i upisao šestu pobjedu u svojoj karijeri.

Paige je nakon priredbe pred FFC-ovim kamerama otkrila kakav je osjećaj gledati muža u ringu i kako je to kada supružnici dijele istu profesiju. Video pogledajte u nastavku!




VanZant se pod okriljem UFC-a bori od 2014. godine, a posljednji smo ju put vidjeli u oktogonu u siječnju. Vanderford je sjajno pojačanje u rosteru Final Fight Championshipa u velter kategoriji, a pamtimo ga kao sudionika “Dana White’s Tuesday Night Contender” serijala u kojem je ostvario impresivan nastup. No unatoč tome nije dobio UFC ugovor.

S obzirom na sjajne rezultate koje niže ovaj 28-godišnjak, u skorijoj budućnosti svakako ima velike šanse pridružiti se svojoj supruzi u UFC-u.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider