FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
sve je spremno

Ovacije za Miočića u Bostonu i hrvatske zastave u publici: Ngannoua prekidali povici ''Stipe, Stipe''

Stipe Miočić i Francis Ngannou odradili su posljednje sučeljavanje uoči borbe godine.

Hrvatske zastave na vaganju i podrška za Miočića (Screenshot)

U legendarnoj dvorani TD Garden u Bostonu održano je ceremonijalno vaganje uoči UFC 220 spektakla. Na onom službenom vaganju nekoliko sati ranije vidjeli smo kako je Francis Ngannou teži od Stipe Miočića sedam i pol kilograma.

Pred navijačima su Stipe Miočić i Francis Ngannou posljednji put stali oči u oči uoči borbe koju možete gledati uz izravnom prijenosu na GOL.hr-u koji počinje u 4 sata ujutro.

U domu legendarnih Celticsa američki je borac hrvatskih korijena dobio ovacije. Dok je Ngannou davao izjavu orilo se ''Stipe, Stipe'', a kamera je u tom trenutku pokazala i navijače s hrvatskim zastavama.

''Završit će ova borba kao i ostale, doći ću sutra i završiti ga'', poručio je Kamerunac koji se još malo ''bori'' s engleskim jezikom.

''Boston voli Stipu Miočića. Sutra je jedna od najvećih teškaških borbi u povijesti. Koji su tvoji posljednji dojmovi uoči prilike da uđeš u povijest s tri obrane naslova'', upitao je UFC-ov domaćin Joe Rogan Stipu.

''Ovo je sjajna prilika, on je čvrst borac. ''And still'', poručio je Miočić uz poznati usklik kojim najavljivači u ringu proglašavaju pobjednikom aktualnog prvaka.

Stručni komentatori Nove TV Igor Pokrajac i Zelg Galešić napravili su u sinoćnjem Dnevniku simulaciju borbe i otkrili koji bi mogli biti ključni trenuci i taktike oba borca.

Tko će pobijediti u borbi za UFC pojas (GOL.hr UŽIVO nedjelja od 4:00)?

Ukupno glasova:

UFC 220, glavni program:

Stipe Miocic (111,5 kg) vs. Francis Ngannou (119 kg)

Daniel Cormier (93 kg) vs. Volkan Oezdemir (93 kg)

Shane Burgos (66 kg) vs. Calvin Kattar (66 kg)

Francimar Barroso (93 kg) vs. Gian Villante (93 kg)

Thomas Almeida (61.5 kg) vs. Rob Font (61.5 kg)

Izravni prijenos UFC 220 spektakla i borbe Stipe Miočić – Francis Ngannou gledajte u nedjelju od 4 ujutro u izravnom prijenosu te u snimci na Novoj TV od 23 sata.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider