FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ako je netko sumnjao...

Cro Cop podijelio lijepu vijest: Prvi test je prošao, jedva čekamo spektakl u Londonu!

Mirko Filipović uspješno je prošao prvi test na nedopuštena sredstva uoči borbe u Bellatoru.

Galerija Mirko \'Cro Cop\' Filipović (Photo: Igor Kralj/PIXSELL) Mirko Filipović (GOL.hr)

Oni koji su sumnjali, sada mogu samo šutjeti, Mirko Filipović uspješno je prošao prvi test na nedopuštena sredstva uoči velikog spektakla u Londonu 25. svibnja, jubilarnog 200. izdanja druge najveće MMA promocije u svijetu – Belattor MMA.

Sam Mirko je podijelio na Facebooku članak od uglednog MMAJunkie portala koji donosi vijest o uspješnom test na dopingu, navodno prvom kojeg će Cro Cop morati proći uoči meča s Royem Nelsonom.

Mike Mazzulli iz Moheganske komisije, koja je nadležna za ovaj event, osobno je stigao u Zagreb, a nakon što je test urina hrvatske legende napravljen u SAD-u, on je obavijestio medije kako je sve u redu.

Mirko je bio miran jer je znao kako nikakvih problema s ishodom testiranja neće biti te sada nastavlja pripremu za veliki revanš protiv Nelsona koji ga je pokušao isprovocirati na temu pada na dopingu testu prije nekoliko godina.

Podsjetimo, Mirko se nakon suspenzije nije borio u SAD-u dvije godine, ali se zato borio u Rizinu u Japanu. Bellator je najavio kako je za njih suspenzija stvar prošlosti te kako će Cro Cop biti testiran uoči borbe u Londonu. Zasad sve ide prema planu i jedva čekamo revanš u dvorani koja se nalazi u neposrednoj blizini stadiona Wembley.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider