FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"pobijedio bih stipu"

Kontroverzna zvijezda američkog nogometa na pragu UFC-a: Želi u kavez protiv Miočića!

Broj ljudi koji žele pojas UFC prvaka u teškoj kategoriji Stipe Miočića svakim je danom sve duži i duži.

Greg Hardy (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Bivša kontroverzna NFL zvijezda, Greg Hardy, na korak je od dolaska u UFC. Dogovorio je nastup u showu Dana White’s Tuesday Contender Series, nakon čega bi mogao završiti u najelitnijoj svjetskoj promociji, a već razmišlja o možebitnoj borbi protiv Stipe Miočića, prenosi Fightsite.hr.

Iza ovog 30-godišnjaka zanimljiva je priča. Bio je jedan od najboljih obrambenih igrača NFL momčadi Carolina Panthersa, no optužbe za obiteljsko nasilje rezultirale su time da mu njegova ekipa nije ponudila novi ugovor. Pokušao je sreću pronaći u MMA-u, gdje je do sada nastupio tri puta i svaki put je slavio. Tako je došao poziv za UFC-ov ljetni show.

"Trenutno sam iznad oblaka jer ovo je prilika kojoj sam se nadao i za koju sam trenirao. Nisam mogao biti sretniji kad je došao poziv za nastup", otkrio je ovaj borac, nakon čega se malo okrenuo i na svoje ambicije u UFC-u.

Iste još uvijek nije član, no dobar nastup bi mu to vrlo lako mogao osigurati, posebno zato što je teškaš:

"Moj je cilj doći i pokazati koliko mogu, doći i ostati. Svakako je cilj dodatno popraviti svoj trening i postati najbolji na svijetu. Ne mogu dočekati svoju priliku. Dat ću sve od sebe da izborim UFC ugovor, a onda idemo korak po korak".

Čim se pojavila vijest o njegovom idućem angažmanu, javio se Derrick Lewis, koji je rekao da bi volio obračunati se sa zlostavljačem žena, aludirajući na njega. Hardy je rekao kako bi bio spreman boriti se protiv Lewisa, no to bi bio samo dio puta prema njegovom krajnjem cilju.

"Moja borba snova je naravno Stipe Miočić. I završila bi s podignutom rukom Grega Hardya".

Ovaj borac do sada se iskazao izuzetnom snagom i brzinom, posebno za jednog 194 centimetra visokog borca, no u borilačkim vještinama još uvijek malo kaska. Ipak, do showa se ima dovoljno vremena pripremiti i onda uskočiti u UFC-ovu tešku kategoriju. Njoj je svakako potrebno svježih imena.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider