Košarka
SPORTOVI
Košarka
ludnica u philadelphiji

Westbrook monstruozno zakucao pored Šarića za pobjedu u tri produžetka!

Prava triler, playoff utakmica odigrana je u Philadelphiji gdje su gosti iz Oklahome slavili nakon tri produžetka.

Westbrook zakucava pored Šarića (Screenshot)

Luda, luda utakmica odigrana je u Philadelphiji gdje su 76ersi Darija Šarića poraženi nakon tri produžetka od Oklahome City Thundera 119:117. Hrvatski reprezentativac proveo je nevjerojatnih 49 minuta na parketu i za to vrijeme upisao 16 poena, osam skokova, četiri asistencije i dvije ukradene lopte.

Philadelphia je cijelu utakmicu lovila zaostatak i na kraju uspjela izboriti produžetak, no nitko nije mogao ni zamisliti da će otići do trećeg. Jedan od mnogih poteza večeri koji je obilježio utakmicu bilo je zakucavanje Russella Westbrooka za 115:113 početkom posljednjeg produžetka. Da stvar bude gora, napravio je to nakon što je Šarić promašio tricu i to preko hrvatskog reprezentativca. Bilo je to monstruozno zakucavanje najboljeg igrača Oklahome, koji je susret završio s 27 poena (33 ispucane lopte), 18 skokova i 15 asistencija.

Susret je obilježio i "obračun" Westbrooka i Joela Embiida, koji su se tijekom cijele utakmice podbadali. Na koncu je razigravač Oklahome, nakon zaslužene pobjede, mahao Embiidu i smješkao se, što se centru 76ersa nije ni najmanje svidjelo. Embiid je utakmicu završio s 34 poena, osam skokova i šest asistencija.

Nakon ovakvog ishoda i Thunder i 76ersi imaju omjer pobjeda i poraza 14-14.

Poraze su upisali i Bojan Bogdanović i Mario Hezonja. Indiana Pacers Bojana Bogdanovića poražena je kod kuće od Detroit Pistonsa 104:98, dok je Orlando Magic Marija Hezonje izgubio od Portlanda 95:88.

Obojica hrvatskih reprezentativaca odigrali su utakmicu za zaborav. Bogdanović je upisao četiri koša uz šut 2-11 iz igre, dok je Hezonja promašio oba pokušaja iz igre, ali je zabio sva četiri slobodna bacanja za 20 minuta provedenih na parketu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider