Košarka
SPORTOVI
Košarka
''Gotov sam, gotov sam''

Početak NBA sezone kakav nitko nije želio: Nova teška ozljeda, upitna i karijera!

NBA sezona tek je počela, a već se dogodilo nekoliko ozljeda igrača, od kojih su dvije vrlo teške.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gordon Hayward doživio je šokantnu ozljedu noge nakon samo nekoliko minuta u službenom debiju za Celticse protiv Cleveland Cavaliersa na otvaranju sezone. Prema posljednjim informacijama, najvjerojatnije će propustiti cijelu sezonu.

Međutim, reakcije se nisu ni stišale, a uslijedila je nova ozbiljna ozljeda na NBA parketima. Bek Netsa Jeremy Lin morao je napustiti teren nakon što je pretrpio ozljedu koljena na otvaranju sezone protiv Indiane.

''Gotov sam, gotov sam'', rekao je Lin netom nakon pada i pustio suze.

Prema ESPN-ovu Adrianu Wojnarowskom, Linovo koljeno bit će pregledno u četvrtak, ali već postoji ozbiljna zabrinutost za težinu ozljede. Neke informacije čak govore o potencijalnom ACL-u što bi značilo kraj sezone. Lin je prošle sezone propustio niz utakmica zbog ozljeda i ovo bi mogla biti prekretnica u njegovoj karijeri.

Početak NBA sezone definitivno je u sjeni ružnih ozljeda. Treba spomenuti kako se u prvoj utakmici ozlijedio i Draymond Green, koji je morao napustiti igru protiv Rocketsa i više se nije vraćao. Green je također ozlijedio koljeno, ali njegova težina ozljede nije kao gore spomenute dvije. Međutim, mogao bi propustiti nekoliko utakmica.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider