Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
ljepotica i ''zvijer'' na fotki

Srpski div i, više od pola metra niže, Jennifer Lopez: Imao je sigurno dobar pogled…

Boban Marjanović objavio je fotografiju s poznatom zvijezdom Jennifer Lopez.

Galerija Boban Marjanović i Jennifer Lopez (Instagram) Milica Marjanović i Jennifer Lopez (Instagram) Boban Marjanović okružen navijačima (Foto: AFP) +7 Jennifer Lopez (Foto: AFP)

Dok se njegove NBA kolege bore za drugu rundu playoffa, Boban Marjanović je već na odmoru. Srpski 221 cm visoki košarkaš od ove je godine član Los Angeles Clippersa koji nisu uspjeli izboriti doigravanje pa je odmor počeo ranije.

Srećom za popularnog Bobija, u Los Angelesu nije dosadno pa je jučer posjetio koncert Jennifer Lopez. Ne znamo koja je mjesta imao u publici, ali sigurno je imao dobar pogled. Za razliku od onoga tko je bio iza njega.

Da je i sam Bobi velika zvijezda govori nam je fotografija koju je objavio s poznatom američkom pjevačicom. Na koncertu je bio sa suprugom Milicom koja je prokomentirala koncert: ''Bilo je bolje nego što sam mogla zamisliti'', rekla je Milica koja je i sama dobila fotografiju za pamćenje.

Ono što je zanimljivo je ona druga fotografija na kojoj su srpski gorostas i J.Lo koja je točno 55 centimetara niža od Marjanovića.

Podsjetimo, Marjanović je nedavno oduševio Amerikance nakon što je zaplesao sa suigračima uoči utakmice.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider