Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
oproštajna galerija

Šokirane djevojke dobile otkaz jer su preseksi: Nitko nije impresioniran njihovom zamjenom

Popularne plesačice u San Antoniju ostale su bez posla iznenadnom odlukom legendarne franšize.

Galerija Cheerleadersice San Antonio Spursa (Foto: AFP) Cheerleadersice San Antonio Spursa (Foto: AFP) Cheerleadersice San Antonio Spursa (Foto: AFP) +16 Cheerleadersice San Antonio Spursa (Foto: AFP)

Jedan od najslavnijih NBA klubova, peterostruki prvak San Antonio Spurs, od sljedeće sezone ukida popularne cheerleadersice. Odluka je to koja je razbjesnila mnoge navijače jer skupina Silver Dancers (Srebrne plesačice) zabavljala publiku u AT&T centru čak 26 godina.

Plesačice su bile sa Spursima za vrijeme osvajanja svih pet naslova NBA prvaka, no nije im pomogla niti peticija koju su potpisivali navijači. U klubu kažu kako je odluka donesena zbog pada interesa navijača za ovakvom vrstom zabave. Američki mediji pišu kako su djevojke dobile otkaz jer je odlučeno da su jednostavno ''preseksi'', barem za vodstvo franšize.

Umjesto cheerleadersica koje su sastavni dio američkog profesionalnog sporta, navijače u San Antoniju trebala bi zabavljati poveća skupina koja je bliža obiteljskim vrijednostima, poručuju iz kluba. Sastojat će se od plesača, akrobata i raznih drugih zabavljača.

Popularni profili na Instagramu i Twitteru Srebrnih plesačica već su uklonjeni, a članice plesne skupine svoje frustracije iskazuju na društvenim mrežama.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider