Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
sve popularnije šepurenje

Sergio Ramos skinuo Conora McGregora: Irac "odobrio" njegovu proslavu gola

Proslava gola Sergia Ramosa, koji nije donio trofej Real Madridu, postala je viralna.

Sergio Ramos (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši Real Madrida nisu uspjeli po treći put zaredom osvojiti trofej UEFA-inog Superkupa. U Tallinu ih je s 4:2 nakon produžetaka pobijedio Atletico Madrid. Jedan od dva pogotka za Kraljeve postigao je Sergio Ramos, koji ga je potom proslavio u stilu UFC-ove zvijezde Conora McGregora.

Ramos je početkom drugog poluvremena realizirao jedanaesterac i doveo Real u vodstvo 2:1, a onda se poput spomenutog irskog borca šepurio po travnjaku. Na taj način McGregor ulazi u oktogon, ponekad i slavi pobjede.

Ramosova proslava gola postala je viralna, a došla je i do samog McGregora koji je njegovu proslavu podijelio na svom Twitter profilu.

Na isti je način prošle sezone pogodak proslavio nogometaš Tottenhama Dele Alli, baš kao i košarkaš Memphis Grizzliesa Marc Gasol, nakon što je lani pogodio tricu na samom kraju NBA utakmice.

Podsjetimo, McGregor se 7. listopada nakon gotovo dvije godine vraća u oktogon i to odmah u borbu za pojas koji mu je zbog neaktivnosti oduzet. Suparnik će mu biti prvak u lakoj kategoriji - Khabib Nurmagomedov.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider