Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"tko si je.... ti?"

Najveći lajavac NBA lige prozvao McGregora i odmah požalio!

Malo više od mjesec dana ostalo je do boksačkog spektakla u kojem će Conor McGregor pokušati šokirati svijet.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dana 26. kolovoza u boksačkom ringu sučelit će se dva svijeta - boksački i MMA. Neporaženi boksač Floyd Mayweather tražit će 50. pobjedu karijere protiv UFC prvaka Conora McGregora.

Irski MMA borac majstor je "trash-talka" i u tome mu, barem u borilačkom svijetu, nema ravnog. Ono što je McGregor u MMA-u, to je Draymond Green u košarkaškom svijetu - lajavac bez dlake na jeziku. Upravo su se njih dvojica sukobila putem Instagrama, a prvi je krenuo krilni centar NBA prvaka Golden State Warriorsa - Green.

"Mi navijamo za Floyda brate, ne tebe... zato skini taj dres", napisao je Green i objavio screenshot fotografije na kojoj Conor nosi dres Warriorsa s brojem 23, Greenovim brojem.

 

We rocking with Floyd bro not you... take that off bruh @thenotoriousmma

A post shared by Draymond Green (@money23green) on

Nedugo nakon toga među komentarima je stigao odgovor irskog borca i to kakav!

"To je dres C.J. Watsona. Ja nemam pojma tko si ti je....! Bez uvrede dečko, ali nastavi igrati i ostani u školi", napisao je McGregor i dodao:

"Sada se zapitaj zašto nosim dres C.J. Watsona ne znam ništa i boli me k.... za košarku! Ja dribljam protivničkim glavama, ne loptom. Ovo nije igra mali".

Da pojasnimo: McGregor je obukao dres C.J. Watsona na sebe kako bi isprovocirao Mayweathera u trenucima kada je dogovor za njihovu borbu bio tek u povojima. Watson je svojedobno spavao s bivšom djevojkom Floyda Mayweathera Josie Harris, koja mu je na svijet donijela troje djece. Saznavši za to Mayweather je fizički napao svoju bivšu djevojku i zaradio 90 dana zatvora.

McGregor je čak napravio i karikaturistički crtež na kojem Mayweather leži nokautiran na podu, on stoji iznad njega s tri pojasa prvaka, a ispod fotografije piše "zovite me C.J.Watson".

Green je majstor trash-talka u NBA ligi, ali u ovom se ogledu malčice opekao...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider