Automoto
SPORTOVI
Automoto
agonija traje

Ni njemu ne daju blizu: Prijatelj Barrichello htio posjetiti Schumachera, otkrio medijima što su mu rekli

Rubens Barrichello ispričao je brazilskim medijima kakav je dogovor dobio od obitelji Michaela Schumachera.

Galerija Rubens Barrichello i Michael Schumacher (Foto: AFP) Rubens Barrichello i Michael Schumacher (Foto: AFP) Rubens Barrichello i Michael Schumacher (Foto: AFP) +2 Rubens Barrichello i Michael Schumacher (Foto: AFP)

Još tamo od prosinca 2013. godine Michael Schumacher se nalazi u teškom stanju. Tada je doživio nesreću na skijanju kada je glavom udario u kamen i od tada se ne zna previše o njegovom stanju.

Premda je nosio skijašku kacigu, doživio je teške ozljede glave. Prebačen je u bolnicu u Grenobleu gdje je podvrgnut dvjema operacijama i stavljen u induciranu komu zbog traumatskih ozljeda mozga.
Toga dana počela je drama cijele obitelji Schumacher koja se protegnula na već pune četiri godine.

Drama prožeta neizvjesnošću u vezi sa zdravstvenim stanjem njihova oca i supruga, isprepletena raznim medijskim špekulacijama koje je Schumacherova menadžerica Sabine Kehm redovito demantirala, prijetivši nerijetko i sudskim tužbama.

Njegova obitelj ne želi medijima otvoriti vrata svog doma, što je i razumljivo, no mnogi ne smiju ni nakon nekoliko godina dobiti više informacija o stanju legendarnog F1 šampiona.

"Odluka je obitelji da štitimo njihovu privatnost jer je to u Michaelovu interesu. Da se nešto značajno dogodilo, mi bismo to već priopćili javnosti'', rekla je Sabine Kehm u prosincu, na četvrtu obljetnicu nesreće.

Njegov bivši kolega Rubens Barrichello također je odbijen kada je htio posjetiti svog prijatelja. Otkrio je to brazilskim medijima.

''Pokušao sam pronaći način kako ga posjetiti. Rekli su mi da to ne bi donijelo ništa dobro niti meni niti njemu. Tako da nemam nikakvih novih vijesti'', rekao je za O Globo Brazilac koji je zajedno sa Schumacherom vozio za Ferrari između 2000. i 2005. godine.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider