Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
što će reći ronaldo?

Pogledajte ovacije Modriću i dobro poslušajte što Santiago Bernabeu uzvikuje

Luka Modrić odigrao je još jednu dobru utakmicu u dresu Reala, što je nagrađeno posebnim ispraćajem s terena.

Ovacije stadiona za Modrića (Screenshot)

Real Madrid otvorio je Ligu prvaka na šampionski način. Nakon tri uzastopna osvajanja elitnog klupskog natjecanja, u 1. su kolu u Madridu lakoćom slavili protiv Rome s 3:0. Momčad Julena Lopeteguija izgledala je jako dobro u, rekli bismo, ipak najjačih prvih 11 koje trenutno ima raspolaganju baskijski stručnjak.

Luka Modrić odigrao je odličnu utakmicu te upisao sjajnu asistenciju za Balea kojem je loptu dao sa svoje polovice. Da je Isco realizirao sjajnu priliku koju mu je Hrvat servirao u prvom dijelu, imao bi Luka još jednu asistenciju na ovoj utakmici.

"Jako sam zadovoljan našim večerašnjim nastupom, izgledali smo kao ekipa te smo zasluženo pobijedili. Odigrali smo jednu kompletnu utakmicu, stvorili brojne prilike, a mogli smo zabiti i više od tri gola", izjavio je Modrić nakon utakmice.

U 85. minuti Lopetegui je uveo Danija Ceballosa u umjesto Luke, a prilikom izlaska s terena hrvatski je majstor dobio još jedne ovacije Santiago Bernabeua, koje su se pretvorile u uzvikivanje ''Balon de oro''.

Navijači Reala na taj su način zatražili da se Modrića u ponedjeljak proglasi najboljim igračem svijeta. Podsjetimo, početkom sljedećeg tjedna održava se dodjela FIFA-ine nagrade The Best, za koju su nominirani Modrić, Ronaldo i Salah.

Iako se nagrada dodjeljuje i za vrijeme kad je Cristiano Ronaldo nosio dres Reala, očito su navijači stali na stranu Luke Modrića.

"Ponosan sam što publika i suigrači traže tu nagradu za mene, no nisam opsjednut njome. Važna je momčad, kolektivni rezultat. Osvojim li nagradu, bit će to jako dobro, bit ću iznimno zadovoljan, no ne dobijem li ju, nema veze. Život će se nastaviti", rekao je Luka.

Krajem godine dodijelit će se i Zlatna lopta odnosno ''Balon d'or'', nagrada koju opet dodjeljuje samo magazin France Football nakon što su se rastali s FIFA-om po tom pitanju.

Gledaj utakmice na programima Planet sport, na Vip i B.net TV-u!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider