Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ne želi biti teret

Zdravko Mamić podnio ostavku na mjesto prvog dopredsjednika HNS-a!

Zdravko Mamić podnio je ostavku na mjesto prvog dopredsjednika Hrvatskog nogometnog saveza...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zdravko Mamić podnio je ostavku na mjesto prvog dopredsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, te je u priopćenju pojasnio razloge svog odlaska.
Mamićevo priopćenje za javnost objavljeno je na stranicama HNS-a.

"Poštovana hrvatska javnosti,

Kao što već znate od siječnja ove godine više nisam izvršni predsjednik GNK Dinamo. To sam učinio iz razloga da bi Dinamo, u koji sam se godinama zaklinjao, mogao nesmetano ići u budućnost.

Sada iz istih razloga i s jednakom tugom odlazim s mjesta prvog dopredsjednika Hrvatskog nogometnog saveza.

Ne želim više biti razlog zbog kojeg će pojedinci umanjivati uspjehe mojih kolega iz Hrvatskog nogometnog saveza i Dinama te sjajne rezultate kojima već godinama uveseljavaju sve naše sugrađane. Ne želim da se mojim imenom služi kao izgovorom za nanošenje štete ugledu hrvatskog nogometa koji svojim radom i svojim rezultatima služi na čast svima nama.

Za hrvatski nogomet sam dao dušu i sve svoje umijeće te se nadam kako će nastaviti i dalje s nizom fantastičnih stvari o kojima će, kao i dosada, pričati cijeli svijet te im to od srca želim. Ja ću se, pak, u budućnosti posvetiti svojoj privatnoj situaciji i, uvjeren sam, dokazati svoju nevinost u svemu što mi se stavlja na teret.

Hrvatski nogometni savez će, kao i Dinamo, u meni uvijek imati najvjernijeg navijača.

Srdačan pozdrav svima,

Zdravko Mamić".

Podsjetimo, šest mjeseci ranije Mamić je podnio ostavku na funkciju izvršnog predsjednika Dinama iz više manje istih razloga.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider