Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Strava i užas

VIDEO Pogledajte dva starta za zatvor i tešku ozljedu Barcine zvijezde!

Barcelona je pobijedila Villarreal 3:1 u uzvratnoj utakmici Kupa kralja i plasirala se u finale. U prvoj utakmici također je bilo 3:1 za Barcu…

Dvostruki strijelac za Barcelonu na El Madrigalu bio je Neymar (3, 88), a jedan pogodak dodao je Luis Suarez (73). Za Villarreal je zabio Dos Santos u 39. minuti. Gosti su igrali s igračem manje od 65. minute kada je isključen "kostolomac" Tomas Pina zbog brutalnog starta na Neymaru. Hrvatski veznjak u redovima Barcelone Ivan Rakitić ušao je u igri u 76. minuti umjesto Mascherana.

Utakmicu je obilježila ozljeda Sergija Busquetsa. Čini se da je veznjak Barcelona teško ozlijedio gležanj desne noge i prema prvim informacijama neće nastupiti u derbiju protiv Real Madrida, a koji je na rasporedu 22. ožujka na Camp Nou.

Busquets se ozlijedio nakon brutalnog starta već spomenutog Pine krajem prvog poluvremena. Busquets je hitno iznesen s terena, a na teren je ušao Mathieu. Zanimljivo da Pina nije dobio ni žuti karton. Isključen je tek nakon starta s leđa na Neymaru.

Prema prvim liječničkim izvješćima, Busquets osjeća jaku bol u desnom gležnju, čini se da je riječ o težoj ozljedi, a koliko teškoj znat će se tek sutra nakon opsežnih pretraga. 

U drugom polufinalnom paru sastaju se Espanyol i Athletic. U Bilbau je bilo 1:1. Finale Kupa kralja na rasporedu je 30. svibnja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider