Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čudesno poluvrijeme

VIDEO Spektakl u Madridu: Barca uz dva gola Neymara izbacila Atletico!

U spektakularnoj utakmici Barcelona je izborila polufinale Kupa kralja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon 1:0 na Camp Nouu Barcelona je pobijedila Atletico Madrid 3:2 u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Kupa kralja i na Vicente Calderonu potvrdila prolaz dalje. U polufinalu će igrati protiv boljeg iz ogleda Villarreala i Getafea, koji u uzvratu u četvrtak lovi pogodak zaostatka.

Katalonska momčad je po treći puta slavila u čak devet međusobnih utakmica s Atleticom u zadnjih 17 mjeseci, a Barcelona je i uzvratila Atleticu za eliminaciju iz Lige prvaka prošle sezone. Momčadi Diega Simeonea ostaje utjeha da su u osmini finala izbacili gradskog suparnika Reala.

Svi pogoci pali su u prvom poluvremenu, a show je započeo već u 40. sekundi kada Fernando Torres nakon dodavanja Siqueire vara nesigurnog Mascherana i matira Ter Stegena.

Radost domaćih potrajala je do devete minute kada Neymar izjednačava nakon sjajne akcije Messija i Suareza.

U 30. minuti Atletico opet vodi nakon vrlo dvojbeno dosuđenog kaznenog udarca kojeg je realizirao Raul Garcia. U 36. minuti hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić ima veliku priliku, no njegov udarac je blokiran, da bi Barca opet izjednačila u 38. minuti kada je nakon kornera Rakitića stoper Atletica Miranda nespretno pogodio vlastitu mrežu.

U 41. minuti Barcelona opet vodi nakon sjajne akcije Mesija i Jordija Albe, a konačan realizator je opet bio Neymar. Nakon sučeva zvižduka igrač Atletica Gabi je dobio crveni karton zbog udaranja protivnika na putu prema svlačionici.

U drugom dijelu nije bilo golova, a kod Atletica je isključen i Mario Suarez u 84. minuti.

Ivan Rakitić je izašao iz igre u 70. minuti, a Mario Mandžukić nije ulazio u igru kod Atletica.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider