Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Propao transfer

Coutinho nije otišao u Barcu zbog zvijezde Bayerna: Redsi nudili 100 mil. eura

Pojavila se još jedna verzija priče zašto Liverpool nije prodao Philippea Coutinha Barceloni...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako je zapravo propao transfer Philippea Coutinha u Barcelonu? Njemački Bild objavio je još jednu verziju ljetne sage koja se nije okončala transferom.

Barcelona je tvrdila da je u konačnici odustala od transfera jer je Liverpool tražio nevjerojatnih 200 milijuna eura. Cijena je bila potpuno nerealna, što bi trebalo značiti da Liverpool nije želio prodati Brazilca i da je na taj način odbio Barcelonu.

Njemački tabloid tvrdi da je to samo djelomična istina. Prema informacijama Bilda Liverpool je bio spreman prodati Coutinha ako pronađe adekvatnu zamjenu. Spekuliralo se da Redsi love Thomasa Lemara, veznjaka Monaca, no Bild tvrdi da je na meti engleskog kluba zapravo bio Thomas Mueller, zvijezda Bayerna i njemačke reprezentacije.

Bild piše da je Barcelona nudila za Coutinha 120 milijuna eura, a da je Liverpool namjeravao stotinu milijuna preusmjeriti u kupovinu njemačkog reprezentativca. Međutim, Liverpool je trebao pristanak Bayerna, a Bavarci su na kraju odustali od posla, ako su uopće ozbiljno razmatrali prodaju Muellera.

Uglavnom, taj neuspjeli posao izazvao je lančanu reakciju pa se izjalovio i transfer Coutinha u Barcelonu. Da u tom dimu možda ima vatre, sugerira napeta situacija u svlačionici Bayerna. Njemački mediji već su pisali da je Mueller nezadovoljan statusom u momčadi otkada je na klupi Bayerna Carlo Ancelotti. Mueller već duže vrijeme nije u formi.

Navodno je čak došlo do verbalnog sukoba između Muellera i Ancelottija. Talijan je na početku sezone Muelleru pretpostavio Jamesa Rodrigueza. Nijemac je u dosadašnjem dijelu sezone Bundeslige postigao jedan gol, dok nije bio u početnoj postavi protiv Anderlechta u Ligi prvaka.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider