Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zabio i Rakitić

Šok za Barcu: Messi sredio Sevillu pa doživio ozljedu ruke - ovo je bilo bolno!

Derbi devetog kola Primere igrao se na Camp Nouu...

Ozlijeđeni Lionel Messi (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Barcelona je pobijedila Sevillu s 4:2 u devetom kolu Primere i skočila na prvo mjesto na ljestvici, ali glavna vijest s ove utakmice nije trijumf Katalonaca već ozljeda Lionela Messija.

Argentinski as je u jednom duelu neugodno pao na desnu ruku i s bolnom grimasom je ostao ležati na terenu. Nije mogao nastaviti utakmicu, izašao je iz igre u 28. minuti kada ga je zamijenio Ousmane Dembele.

No, prije toga je u 12. minuti zabio za vodstvo Barce od 2:0, nakon što je u drugoj minuti asistirao Philippeu Coutinhu za vodeći pogodak.

Na 3:0 povisio je Luis Suarez u 63. minuti iz kaznenog udarca kojega je sam izborio. Sevilla je smanjila na 3:1 kada je udarac Pabla Sarabije s više od 20 metara na putu prema golu u glavu pogodio Gerarda Piquea, promijenio smjer i prevario Ter Stegena.

Odlična reakcija Rakitića

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić je u 88. minuti postigao svoj drugi ovosezonski pogodak odlično reagiravši na jedan odbijanac te prizemnim udarcem iskosa s desne strane s otprilike 15 metara pogodio suprotni kut protivničkog gola.

Konačni rezultat postavio je Luis Muriel u prvoj minuti sudačke nadoknade.

VIDEO ----> Barcelona - Sevilla 4:2

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider