Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Očajnički traže napadača

VIDEO Bilićev West Ham počinje novu sezonu: Otkrili kakva je situacija s Mandžom

Prošlogodišnji hit sezone u Engleskoj, Slaven Bilić i njegov West Ham stigli su u Ljubljanu. Tamo u četvrtak službeno počinju novu sezonu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Ljubljani je reporter Nove TV Stipe Sladoljev, koji je razgovarao sa Slavenom Bilićem i njegovim suradnikom Nikolom Jurčevićem.

Slaven Bilić ne razbacuje se velikim riječima, ali s druge strane njegove izjave nisu one standardizirane kurtoazije. Iskreno nam je rekao kako se u Engleskoj samo šest ili sedam onih najbogatijih klubova bori za naslov i imaju taj pritisak. Svi ostali, više od dvije trećine lige među kojima je i West Ham pa i prvak Leicester imaju glavni zadatak izbjeći borbu za ostanak i tek onda kad sezona krene moguća je ambicija prema vrhu.

Tako je i ove sezone za West Ham unatoč sjajnoj lanjskoj sezoni i unatoč novom stadionu, jer od ove sezone Bilićeva momčad ima stadion od 60 tisuća gledatelja. West Ham je trenutno u Ljubljani jer igra kvalifikacije za Europa ligu protiv Domžala.

''Sad je situacija znatno drugačija tako da smo mi pripreme počeli dva dana ranije nego bismo ih da nismo imali kvalifikacije. Pokušat ćemo sve da se kroz te kvalifikacije plasiramo u Europa ligu'', izjavio je Slaven Bilić.

Da bi nastavio tamo gdje je stao prošle sezone, West Ham očajnički traži novog napadača. Od nedavno aktualiziran je dolazak Marija Mandžukića, koji bi zbog dolaska Higuaina mogao izgubiti mjesto u Juventusu.

''U ovom prijelaznom roku se sigurno spominjalo nekih sedam-osam vrhunskih napadača koji bi bili kandidati za West Ham, među njima i naš Mandžukić, Međutim, prerano je nešto govoriti o tome, radi se o jednom vrhunskom napadaču koji igra za hrvatsku reprezentaciju i Juventus. Sad što će se dalje događati i hoće li on u jednom trenutku nama postati aktualan, to sad stvarno ne mogu reći'', izjavio je Bilićev pomoćnik Nikola Jučervić.

Cijeli prilog možete pogledati u priloženom videu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider