Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Volio bih da i mi to imamo"

Pogledajte video: Je li na ovo Jurčević mislio kad je rekao da zavidi Hajduku?

Trener Dinama uživao je na Poljudu u pobjedi svoje momčadi, ali i vrhunskoj atmosferi.

Navijači Hajduka (Screenshot: YouTube)

Nikola Jurčević u svom prijašnjem mandatu na klupi Dinama, u sezoni 2003./2004., nije uspio slaviti na Poljudu, ali jest ove nedjelje, kada je njegova momčad trijumfom u velikom derbiju praktički riješila pitanje naslova prvaka.

Dinamo je pobjegao Hajduku na osam, ispred Rijeke je na devet bodova prednosti i gotovo sigurno će pehar prvaka vratiti u Maksimirsku 128.

Nakon pobjede Modrih Jurčević je izrazio zadovoljstvo takvim raspletom, a na press-konferenciji se dosta osvrnuo i na samu atmosferu.

"Bila je fantastična, ovo je pravi putokaz za hrvatski nogomet. Kad vidim ovaj ambijent, zavidim malo Hajduku, volio bih da i mi u Zagrebu imamo ovakvu atmosferu koja može izvući dodatnu kvalitetu iz igrača. Nama to nedostaje", iskreno je priznao Jurčević.

Osim velike podrške kroz cijelu utakmicu, navijači Hajduka su svoje igrače pozdravili pjesmom i dugotrajnim pljeskom nakon dvoboja.

U međuvremenu, na YouTubeu se pojavio video na kojem nekoliko minuta poslije završetka utakmice pjevaju navijači sa Sjevera i Istoka Poljuda, koji demonstrira odanost na kojoj (vjerojatno) Jurčević zavidi Hajduku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider