Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Za 40 milijuna eura

Payet nagovorio Bilića da sruši klupski rekord i dovede veliko pojačanje!

Slaven Bilić napravio je čudo s West Hamom ove sezone i odigrao sezonu za pamćenje. I to doslovno jer ova će sezona biti upisana u klupsku povijest jer Čekićari nikada nisu osvojili toliko bodova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Navijači i čelnici kluba oduševljeni su hrvatskim stručnjakom i jedva čekaju novu sezonu na novom stadionu, a vlasnik David Gold obećao mu je osigurati novac za važna pojačanja. Stoga se već sad krenulo u slaganje igračke križaljke za sljedeću sezonu, a prvi na listi pojačanja je Michy Batshuayi.

Radi se o napadaču koji igra u Marseilleu, a ima odličnu statistiku unatoč činjenici da je klub podbacio. Batshuayi je u svim natjecanjima postigao 21 gol i deset puta asistirao, što je privuklo pozornost Bilićevih skauta. West Ham ga je pokušao dovesti i u siječnju, ali je belgijski nogometaš rekao da želi odigrati do kraja sezone, jer nije želio mijenjati sredinu uoči Europskog prvenstva, a Bilić i društvo sad su ponovno krenuli u akciju.

Svoje mišljenje o 22-godišnjenm igraču zasigurno je rekao i Slavenov miljenik Dimitri Payet koji je s njim igrao u Marseilleu. Engleski mediji navode da ga je na neki način on i nagovorio te da će ponuda biti izdašna, sprema se oko 40 milijuna eura, čime bi West Ham itekako nadmašio svoj dosadađnji rekord kad su transferi u pitanju. Zasad su najviše platili Andyja Carolla (17,5 milijuna eura).

Vjeruje se kako je realizacija ovog posla sasvim izgledna jer Marseille je u financijskim problemima, a 40 milijuna eura za igrača kojeg je 2014. godine doveo za 4,5 milijuna iz Standarda sigurno ne bi odbio. Ipak, navodi se da i Juventus razmatra opciju njegova dovođenja pa Bilić mora biti brz.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider