Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Brazilac otvorio dušu

Neymar dobio amoralnu ponudu, Barcelona otvorila pregovore

Barcelona je krenula u pregovore s jednom od najvećih zvijezda kluba, Brazilcem Neymarom oko produženja ugovora iako mu aktualni istječe tek u ljeto 2018., pišu katalonski mediji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U ime Barcelone pregovore vodi predsjednik Josep Maria Bartomeu dok Neymara zastupa njegov otac koji mu je ujedno i menadžer. Neymar je odradio tek sezonu i pol u dresu Barcelone, a Katalonci ovom potezom pokazuju koliko računaju na Brazilca u budućnosti.

Španjolski mediji ističu kako si Barcelona ne želi dopustiti da upadne u vremensku stisku, što bi mogli iskoristiti njezini najveći konkurenti na europskoj sceni. Računa se da bi pregovori mogli biti zaključeni prije klupskih izbora koji su na rasporedu 2016., čime bi Bartomeu dobio jakog aduta u predsjedničkoj utrci.

Želja je Barcelone da Neymar produži ugovor do ljeta 2022., a podrazumijeva se poboljšanje osobnih uvjeta igrača oko čijeg se transfera iz Santosa još vode polemike koliko je doista stajao Barcelonu. Štoviše, pokrenuta je i sudska parnica zbog koje je morao odstupiti s predsjedničke pozicije Bartomeuov prethodnik Sandro Rosell.

Barcelona je optužena za prikrivanje stvarnog iznosa transfera koji su Katalonci „prijavili“ na 57 milijuna eura, a neki spekuliraju kako je zapravo iznosio barem četrdesetak milijuna eura više.

Slučaj još nije riješen, a Barcelona, eto, s Neymarom već pregovara oko novog ugovora.

Neymar dobio amoralnu ponudu

Inače, Brazilac je po prvi put medijima otvorio vrata svojeg doma. U posjet su mu stigli njegovi Brazilci iz GloboEsportea. Neymar im je među ostalim otkrio da otkad je stigao u Barcelonu puno više pazi na prehranu i fizičku kondiciju te da je u godinu i pol uspio dobiti oko pet kilograma čistih mišića.

S Neymarom na dnevnoj bazi rade dvojica stručnjaka koje je doveo iz Santosa. Neymar je brazilskim novinarima otvorio dušu i ispričao da je plakao kao malo dijete nakon debakla „selecaa“ protiv Njemačake u polufinalu Svjetskog prvenstva te je prozborio koju i o svojem privatnom životu u Barceloni. Brazilac je otkrio i jednu zanimljivu anegdotu ili bolje rečeno amoralnu ponudu:

„Čim sam stigao u Barcelonu dobio sam pismo s fotografijama u intimnim pozama od strane jedne ljepotice te zamolbom da mi se pridruži u krevetu“, kazao je Neymar i opalio se smijati. Nije želio otkriti je li ispunio želju neznanoj „sireni“...


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider