Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
raspisali se susjedi

Ćiro se vraća na trenersku klupu u Srbiji?

Bivši izbornik reprezentacije Hrvatske, 80-godišnji Miroslav Ćiro Blažević na pragu je da se prihvati i 29. posla u svojoj nevjerojatnoj trenerskoj karijeri...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako je objavio srbijanski nogometni klub Spartak iz Stubice, 'Blažević je prvi klupski izbor za novog trenera'. Loše igre i dioba posljednjeg mjesta u domaćem prvenstvu natjerali su upravu kluba da uruči otkaz Stevanu Mojsiloviću, a potom se klub putem Twitter profila ponosno pohvalio da je u kontaktu s 'trenerom svih trenera'.

Ćiro je posljednji angažman imao u Zadru 2014. godine, a dosada je samo jednom, i to vrlo kratko, bio trener nekog srbijanskog kluba. Bilo je to 1986. godine kada je vodio Prištinu.

U karijeri je dosada radio u 28 klubova i reprezentacija, a najviše uspjeha imao je upravo s Hrvatskom koju je odveo do trećeg mjesta na Svjetskom prvenstvu 1998. godine.

Spomenimo i da je Ćiro u nekoliko navrata spominjao da mu je velika želja da jednog dana vodi Crvenu zvezdu. Možda mu je Spartak samo usputna postaja do ostvarenja i te želje...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider