Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nogomet ili UFC?

Opći sukob na terenu: Pogledajte boksačku tehniku bivšeg igrača Juventusa

Poznat je kao jedan od najgrubljih nogometaša svijeta, a u zadnjem incidentu pokazao je da osim nogama zna udarati i rukama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uzbudljivo je bilo na utakmici Copa Libertadoresa između urugvajskog Penarola i brazilskog Palmeirasa. Brazilski prvak je na gostovanju okrenuo dva gola zaostatka i slavio s 3:2, ali veliki preokret zasjenile su scene nakon posljednjeg sučevog zvižduka.

Na terenu je izbio opći sukob u kojem je glavnu ulogu igrao bivši igrač Juventusa Felipe Melo. Bivšeg reprezentativca Brazila cijelu karijeru prati glas vrlo grubog igrača sklonog ''luđačkim'' ispadima, a u neredima nakon utakmice pokazao je i zavidnu boksačku tehniku.

On je bio glavna meta igrača Penarola, a odlučio se obraniti kombinacijom desnog direkta i krošea. Urugvajce je to samo dodatno razbjesnilo; potjera je nastavljena sve do tribine, a jedan se igrač čak naoružao korner zastavicom za obračun s Melom!

Mela je na kraju spasila interventna policija koja ga je ispratila s terena, ali naguravanja i verbalni okršaji nastavili su se i u tunelu. Sukob se proširio i na tribine na kojima su se navijači gađali stolicama.

Felipe Melo je ovim incidentom opravdao status možda i najžešćeg igrača današnjice, a svojevremeno je u zanimljivoj ispovijesti priznao da bi bio ubojica ili diler da nije postao nogometaš.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider