Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobro pogledajte

Evo što se sve zbilo od zadnjeg gola zvijezde koja treba 'oružani list', a ne nosi oružje

Kolumbijski napadač u redovima Manchester United Radamel Falcao bez gola je punih 79 dana…

Radamel Falcao nije postigao pogodak za Manchester United od siječnja i utakmice s Leicesterom, točnije čak 79 dana. Kolumbijski je napadač u ne tako davnoj prošlosti bio strah i trepet za obrambene igrače i vratare, a u posljednjih devet utakmica nije u stanju ni zapucati u okvir vrata. Ove sezone zabio je samo četiri ligaška gola.

FOTO Snimka koja je 'zapalila' svijet: Bog ga obdario talentom i još nečim

Dok traje njegov golgeterski post, Falcao privlači pozornost svjetske javnosti, posebice ženskog dijela populacije svojim tjelesnim atributima. Fotografija na kojoj se nazire njegova muškost, za što će neki duhovito reći kako je potreban "oružani list", dok ležerno hoda u trenirci po Alderley Edgeu, mondenom seocetu u blizini Manchestera, izazvala je pravi požar na društvenim mrežama.

Falcao, čini se, ne očajava previše zbog loše forme. Kako i bi kada je u posljednjih 79 dana zaradio više od četiri milijuna eura. Engleski Mirror iznio je zanimljivu i nadasve duhovitu listu događaja koji su se dogodili od posljednjeg Falcaova gola.

Harry Kane zabio je devet golova, a Sergio Aguero šest. Alan Pardew osvojio je 19 bodova s Crystal Palaceom, Juan Mata podijelio je 57 zagrljaja na travnjaku, Zlatan Ibrahimović sebe je spomenuo u trećem licu 3476 puta, Engleska je imala tri i pol sunčana dana, a Mile Jedinak, australski reprezentativac hrvatskog podrijetla koji nastupa za Crystal Palace, pustio je impresivnu bradu…
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider