Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prijatelji su, ali...

Čudna situacija: Ramos poludio na Modrića, Luka ga preplašeno gledao

Iza madridskog Reala uspješan je start u obrani naslova prvaka Španjolske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na gostovanju u Galiciji kod Deportiva Real Madrid je slavio s 3:0 i uspješno krenuo u obranu naslova prvaka.

Bale, Casemiro i Kroos bili su strijelci za trijumf Kraljevskog kluba koji je u sudačkoj nadoknadi ostao bez Sergija Ramosa.

Kapetan Reala isključen je zbog drugog žutog kartona. Prvi je zaradio u 53. minuti utakmice i to jer ga je iznervirao – Luka Modrić.

U jednoj akciji Reala Ramos je ostao u napadu i očekivao je Modrićev centaršut u šesnaesterac, ali on to nije napravio, nego je izbacio loptu iz igre kako bi se ukazala liječnička pomoć jednom igraču Deportiva.

Ramosa je to razbjesnilo te je krenuo prema Modriću objasniti mu da je pogriješio, a u međuvremenu su ga igrači Deportiva pokušali zaustaviti pa je jednog od njih odgurnuo i dobio žuti karton.

Ovakva Ramosova reakcija bila je odgovor na ponašanje domaćih igrača koji su nešto ranije odbili izbaciti loptu iz igre kad je ležao Dani Carvajal.

Dok je Ramos govorio, Modrić ga je slušao, a pretpostavljamo da su poslije utakmice riješili sve nedoumice jer su njih dvojica jako dobri prijatelji i često se druže izvan terena. Uostalom, Ramos je sa svojom suprugom bio gost Modrićevih i na hrvatskoj obali...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider