Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ljutit na Pereza

Bomba s Otoka: Ronaldo do kraja tjedna napušta Real Madrid!?

Portugalac je nezadovoljan tretmanom koji ima u Kraljevskom klubu nakon posljednje afere.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo do kraja ovog tjedna mogao bi napustiti Real Madrid i u spektakularnom transferu prijeći u Manchester United!

Ovu potencijalnu senzaciju nagovještava Manchester Evening News, ističući kako bi glavni razlog za Ronaldov odlazak mogla biti nedavna afera s poreznim malverzacijama zbog kojih ga istražuju španjolske vlasti.

Kad su se tek pojavile priče o utaji poreza, protiv Portugalca je u Španjolskoj krenula velika hajka, a on se osjećao izdanim i nedovoljno zaštićenim od svog kluba.

Optužbe za utaju poreza kumovale nezadovoljstvu

Zamjerio je Realu što nije odlučnije stao na njegovu stranu, a trenutna situacija između njega i predsjednika Florentina Pereza daleko je od idilične.

U međuvremenu, Englezi prenose izjavu koju je za El Pais dao neimenovani izvor blizak Ronaldu.

"Cristiano je ljutit zbog kazne od pet utakmice koju je dobio, a koliko god naporno radio s momčadi, ne možemo garantirati da će ostati. Vidjet ćemo što će se sve dogoditi do 31. kolovoza."

Nije ovo prvi put da se piše kako bi se Ronaldo mogao vratiti u klub u kojem se od talentiranog portugalskog čuda od djeteta isprofilirao u svjetsku klasu, a zajednička stavka svim situacijama u kojima je bio na izlaznim vratima Reala jest da su se pojavljivale u medijima isključivo u trenucima kad je Ronaldo bio nezadovoljan na Santiago Bernabeuu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider