Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Incident na Poljudu

Balićev otac bacio mobitel prema klupi Hajduka, to mu je već drugi ispad

Na utakmici Hajduka i Slovana dogodio se incident nakon što je trener Hajduka izveo iz igre mladog Andriju Balića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kapetan Hajduka Goran Milović prokomentirao je poraz od Slovana na Poljudu.

„Nismo loše ušli u utakmicu, imali smo ravnopravnu igru do njihova gola. Česi su pokazali da su fizički i taktički dobra momčad i da nije lako igrati protiv njih“, kazao je Milović i požalio se na Fortunu.

Trener Hajduka promašio taktiku, Torcida ne zabija pogotke

FOTO Ni sjajno ozračje nije pomoglo: Navijači jedina svijetla točka Hajduka

FOTO Blijedi Hajduk potpuno podbacio i ostao bez Europe

„Prati nas nesreća, lopte su se odbijale do njih, iz odbijanca su zabili gol. Ne znam je li to samo sreća ili nešto drugo, ali ovo je Liga Uefe i to su i najmanje pogreške kažnjavaju.“

Jesu „bijeli“ možda bili sputani zbog prevelikog pritiska?

„Činjenica je da se tjedan dana se piše o ovoj utakmici, možda smo izgorjeli, možda nismo igrali tako racionalno i pametno, ali želja je bila velika. Svima nam je bila ova utakmica karijere, ali nažalost nismo uspjeli. Dali smo sve od sebe, no nije išlo“, zaključio je Milović.

Kako piše Dalmatinski portal, incidentna situacija dogodila se u 37. minuti. Nakon što je Damir Burić izvadio iz igre Andriju Balića, otac mladog igrača Hajduka došao je do ograde blizu novinarske lože i nazvao nekog na mobilni telefon.

„Ovo je gotovo“, kazao je Ivica Balić tako da ga svi čuju i potom bacio mobitel prema Hajdukovoj klupi, mobitel je pao na tartan stazu blizu klupe. Balić stariji potom je u dresu svog sina s natpisom 'Oči ćaćine' izveden sa stadiona.

Drugi je to incident Ivice Balića ovog ljeta. Na utakmici s Kalevom u Dugopolju se sukobio s redarom nakon čega je priveden.

Buriću novinari na press konferenciji nisu rekli za incident, a što je trener Hajduka rekao o zamjeni Balića pogledajte u snimci pressice.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider