FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Grom iz vedra neba

Cro Cop sprema oproštaj: Izazvao Fedora na veliki revanš!

Mirko Filipović izazvao je s ovom fotografijom pravu histeriju među fanovima borilačkih sportova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Tko želi vidjeti moju oproštajnu borbu protiv Fedora? Ako se on usudi", napisao je Mirko Filipović na Facebooku i zapalio maštu fanova borilačkih sportova diljem svijeta.

Cro Cop se nedavno oprostio od profesionalnog bavljenja kickboksom i slobodnom borbom nakon što je u Japanu osvojio Rizin World Grand Prix.

Ostavio je ipak otvorenu mogućnost da odradi još jednu borbu za oproštaj, a čini se kako bi to mogao biti revanš s ruskim majstorom Fedorom Emelianenkom od kojeg je prije 12 godina poražen u jednom od najvećih okršaja u povijesti slobodne borbe. I Mirko i Fedor su tada bili na vrhuncu, a Rus je nakon tri runde slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

Ako dođe do revanša, on bi se mogao dogoditi u Japanu, državi za koju je i Cro Cop sam najavljivao da bi tamo volio odraditi posljednji meč prije odlaska u mirovinu.

Fedor je protekle jeseni potpisao ugovor s organizacijom Bellator gdje ga u lipnju očekuje prvi nastup.

Međutim, revanš s Mirkom sigurno se neće održati pod okriljem Bellatora jer naš borac ima suspenziju nastupanja u SAD-u, ali kako su Bellator i Rizin u odličnim odnosima Japan definitivno figurira kao prva opcija.

Budući da bi u igri zasigurno bio veliki novac, za očekivati je da bi Fedor mogao prihvatiti ponudu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider