Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Hoće li tako i krenuti?

Riječani pozdravili Vatrene, Dalić na treningu isprobao zanimljivu opciju

Više od dvije tisuće navijača dočekalo je Vatrene na otvorenom treningu na Rujevici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmicu Hrvatska - Engleska ovog petka od 20:45 UŽIVO prenose Nova TV i GOL.hr, a specijalna emisija počinje već od 20:15

Vjerojatno bi svaki od više od dvije tisuće navijača koji su dočekali Vatrene na otvorenom treningu na Rujevici bili i u petak tu na utakmici Hrvatska - Engleska, no reprezentaciju će ipak dočekati tišina protiv Engleza.

"Razočaran sam, ali dobro je, što se tu može, sami smo tu krivi", pričao je jedan navijač.

"Ha, jedan 12. igrač koji te gura prema naprijed bi nam dobro došao. Ali, ne treba tražiti puno alibija, imamo utakmicu s dobrim protivnikom. Moramo dati sve od sebe da pobijedimo i to je to", izjavio je Josip Pivarić.

Kramarić na krilu, Rebić u napadu

On bi trebao biti u početnom sastavu kao prvi izbor Zlatka Dalića na lijevom beku. Na treningu je to, u formaciji 4-2-3-1, izgledalo ovako:

Livaković na golu, Jedvaj desni bek, Vida i Lovren stoperi, Pivarić lijevi bek, dva zadnja vezna Kovačić i Rakitić, desno krilo Kramarić, lijevo Perišić te Modrić kao polušpica iza Rebića kojeg Dalić uvježbava na poziciji tzv. lažne devetke.

Tko će slaviti u reprizi polufinala SP-a (petak, 20:45, Nova TV i GOL.hr)?

Ukupno glasova:

E sad - Složit ćemo se da je prvi bećar reprezentacije Domagoj Vida. Legolas iz Donjeg Miholjca nije Ikona samo u slavonskoj ravnici nego i na Kvarneru.

"Vida je najpopularniji u Selcima, moja supruga već godinu dana traži njegov dres i ne može ga naći", prepričavaju nam veseli supružnici.

Toliko o Vidi. Kada su autogrami u pitanju zna se tko je prva lovina - Luka Modrić.

Lovren: Mogli su ovo nazvati i kao prijateljske utakmice

Idemo i na igrače. Jurgen Klopp je žestoko iskritizirao Ligu nacija kao besmisleno natjecanje koje je povećalo ionako ogroman broj utakmica za vrhunske igrače.

"Mogli su ovo nazvati i kao neke prijateljske utakmice, a ne Ligom nacija. Nisam ni ja baš zadovoljan, ali kad je riječ o reprezentaciji drago mi je ovdje se vratiti", izjavio je Dejan Lovren.

Njegov ponajbolji prijatelj u svlačionici je Mohamed Salah, trećeplasirani u izboru za najboljeg na svijetu. No, Lovren se sada hvali i službeno da igra sa najboljim kada je u reprezentaciji.

"Ja sam to znao i prije, imam tu sreću da s Lukom dijelim svlačionicu u reprezentaciji već preko 10 godina", kazao je Lovren.

Sa zdravim Lovrenom, koji je odradio korektan derbi sa Manchester Cityjem, Hrvatska dobiva veću dimenziju u ranjenoj obrani. Nadamo se dovoljno dobru za povoljan rezultat.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider