Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
ostali bez pobjede

Sjajan Halilovićev gol: Mladi Vatreni preokrenuli i vodili pa Francuzi izjednačili

Hrvatska je odigrala prijateljski susret s Francuskom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska U-21 reprezentacija u prijateljskoj utakmici protiv Francuske odigrala je 2:2 na gostujućem terenu.

Hrvatska U-21 reprezentacija izborila je plasman na Europsko prvenstvo u toj dobnoj kategoriji prvi put nakon 2004. godine. U dosadašnja dva nastupa Hrvatska je oba puta ispala u skupini, a tu neugodnu tradiciju pokušat će prekinuti jaka generacija s Halilovićem, Brekalom, Vlašićem...

Da Hrvatska ima dobre argumente za uspješan nastup sljedećeg ljeta u Italiji i San Marinu pokazala je i prijateljska utakmica protiv vršnjaka iz Francuske.

Iako bez nekoliko istaknutih pojedinaca koji su se pridružili A selekciji za utakmicu Hrvatske i Španjolske, mladi Vatreni bili su blizu pobjede. Domaća Francuska povela je golom Matete u 14. minuti, ali Hrvatska je došla do preokreta.

Za izjednačenje je zabio Halilović u 36. minuti nakon sjajne akcije. Mladi Vatreni lijepo su kombinirali - lopta je došla do More, a on je idealno poslužio strijelca Halilovića koji je lijepo završio akciju udarcem desnom nogom.

Hrvatska je dovršila preokret u 55. minuti golom Uremovića i trenutno vodi 2:1. Bradarić je centrirao, a Uremović, koji je počeo na poziciji desnog beka, ostao sam u sredini i pogodio glavom u maniri rasnog centarfora.

Francuska je u 82. minuti ipak došla do izjednačenja golom Bambe.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider