Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Paparazzi ih čekali

VIDEO Skandal u Madridu: Pogledajte bijeg Realovih zvijezda u cik zore!

Tek što se stišala bura nakon proslave rođendana Cristiana Ronalda, pojavile su se nove kompromitirajuće snimke za zvijezde Real Madrida.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovaj put u glavnoj ulozi nije bio ponajbolji nogometaš svijeta nego Sergio Ramos i Jese.

Njih dvojica su snimljeni u ranu zoru, u 4:42, kako bježe pred paparazzima iz restorana u kojem je rođendan slavio Pepe. Portugalac je u četvrtak navršio 32 godine, a tom prigodom je odlučio počastiti prijatelje i suigrače u jednom madridskom restoranu.

Fešta je potrajala puno duže od očekivanog, a vrlo brzo su za cijeli događaj saznali i paparazzi koji su ih prilikom izlaska neugodno iznenadili. Nogometaši su osujetili njihove planove te su brzo pobjegli u automobilu koji ih je čekao, ali uzalud - snimka je osvanula na internetu i sad obojica mogu očekivati žestoke kazne.

Real Madrid, kao i svi veliki klubovi, iznimno pazi da se igrači pridržavaju klupske discipline, a sad su Ramos i Jese uhvaćeni u prekršaju satima nakon što su trebali biti na spavanju.

Reakcija navijača tek se čeka, a nekako nam se čini da bi posebno velike kritike mogao doživjeti Ramos, koji duže vrijeme ne igra zbog ozljede, ali je pokazao zavidnu brzinu i spretnost prilikom ovog bijega.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider