Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'hrvatski ronaldo'

Hrvatski navijači imaju novog ljubimca među 'vatrenima' - Marka Pjacu!

Značajnije minute Marka Pjace u vatrenom dresu, sigurni smo, tek dolaze...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Europsko prvenstvo u Francuskoj za Hrvatsku je završio ranije od očekivanja. No, 'vatreni' mogu optimistično gledati naprijed, jer uz već dokazane igrače, svoj budući doprinos reprezentaciji najavili su i mladi igrači. Prvi među njima zasigurno je Dinamov Marko Pjaca, nova velika zvijezda na vatrenom nebu.

Iako ga izbornik Čačić nije koristio u optimalnoj mjeri, Marko Pjaca bio je jedan od najtraženijih Vatrenih na dočeku reprezentacije. Na Plesu je sinoć stigla potvrda: navijači su pronašli ljubimca za budućnost.

"Teško mi se sad ovak koncentrirat na sebe, zato šta mislim da smo svi više tužni šta smo ispali jer imamo kvalitetu i mogli smo ići puno dalje nego što smo došli".

Upravo ta iskrena skromnost osvojila je navijače diljem Hrvatske... A onaj drugi dio, toliko očiti nogometni talent, osvojio je i velike europske klubove, koji sada s milijunima eura kucaju na vrata Dinama. Posebno nakon zapaženog nastupa na Euru, potvrdio nam je njegov menadžer.

"Samo je potvrdio one kvalitete koje europski klubovi znaju za njega i javnost kod nas, i mislim da je maksimalno iskoristio ovu minutažu koju je dobio, koja u suštini nije bila velika, ali ju je dobro iskoristio", rekao je Marko Naletelić.

Poznati hrvatski menadžer s talijanskom adresom priznaje: Pjaca se želi okušati i u inozemstvu, ali..

Raspored, rezultati i tablice

"...ne pod svaku cijenu i u bilo kojim uvjetima, tako da ćemo vidjet. Veće su šanse da ide nego da ostane, ajmo to tako reć."

Koji su klubovi u pitanju, možete li nam išta otkriti?

"Ne, imena ne mogu. Samo vam mogu potvrditi da su to definitivno klubovi iz liga petice i da su to sve top klubovi."

Upravo se zbog Pjace navijači najviše čude Anti Čačiću. Da ga je ranije uveo u igru protiv Portugala, možda bi se umjesto naših, za glavu hvatali portugalski navijači.

A da Pjaca mora puno više igrati, Čačiću su savjetovali svi stručnjaci i prije i poslije Portugal. Pa tako i legendarni Ćiro.

"Pjaca mora igrati", zborio je Ćiro prije Portugala, a nakon ispadanja je zaključio.

"Ono što je Marko Pjaca za Hrvatsku to je Ronaldo za Portugal".

Njegove značajnije minute u vatrenom dresu, sigurni smo, tek slijede, jer će njegova kvaliteta s vremenom postati samo još veća.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider