Tenis
SPORTOVI
Tenis
U tri seta

WTA Katowice: Alize Cornet stigla do četvrtog naslova u karijeri

Četvrta nositeljica 250 tisuća dolara vrijednog WTA turnira u Katowicama, Alize Cornet, uzela je svoj četvrti naslov u pojedinačnoj konkurenciji na WTA Touru pobjedom protiv Talijanke Camile Giorgi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odličan tjedan u Poljskoj Alize Cornet zaključila je finalnom pobjedom protiv Camile Giorgi čime je stigla do prvog naslova na WTA Touru nakon gotovo godinu dana i svibnja prošle godine kada je u Strasbourgu svladala Lucie Hradecku. Cornet je prije toga osvajala i turnire u Budimpešti i Bad Gasteinu, a ovaj u Katowicama joj je prvi osvojeni na tvrdoj podlozi.

U finalnom dvoboju protiv mlade Talijanke koja je po prvi put igrala finale na WTA Touru, spasila je meč loptu kod 5:4 za Giorgi u trećem setu i nakon toga napravila break i lakoćom odservirala za pobjedu.

U konkurenciji parova titulu su odnijele Ukrajinke Julija Bejgelzimer i Olga Savčuk koje su u finalu svladale prve nositeljice Klaru Koukalovu i Monicu Niculescu sa 6:4, 5:7, 10:7.

WTA Katowice, finale:

Alize Cornet (Francuska, 4) – Camila Giorgi (Italija) 7:6 (3), 5:7, 7:5

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider