Tenis
SPORTOVI
Tenis
Nole lomio rekete

VIDEO Znali smo da to može Federer, ali da može i ona...

Kako se US Open bliži kraju sve je više kvalitetnih mečeva, a samim time i nevjerojatnih poteza...

Jedan takav vidjeli smo u posljednjem meču dana na centralnom terenu Arthur Ashe, na kojem su igrale Ruskinja Jekaterina Makarova i Francuskinja srpskog porijekla Kristina Mladenovic. Francuskinja je slavila sa 7:6, 4:6, 6:1, te se po prvi put u svojoj karijeri plasirala u četvrtfinale Grand Slam turnira u pojedinačnoj konkurenciji.

Mladenovic je početkom drugog seta bila autorica ponajboljeg poteza US Opena, nakon što je dobila poen u kojem je odigrala 'tweener', odnosno udarac kroz noge.

Najbolji tenisač svih vremena Roger Federer sinonim je za 'tweenere', a jedan od najpoznatijih ikada odigrao je protiv danas prvog igrača svijeta Novaka Đokovića. Bilo je to na ovom istom terenu, u polufinalu 2009. godine, kada je 'tweener winnerom' izborio tri meč lopte!

Ne tako lijep potez odigrao je noćas i prvi tenisač svijeta Novak Đoković, koji je igrao 4. kolo protiv Španjolca Roberta Bautiste Aguta. Iako je prošao dalje s 3:1 u setovima, Nole je bio vrlo nervozan. Nakon što je izgubio drugi set Đoković se vratio do svog stolca i prije nego što je sjeo frustrirano nagazio i polomio reket.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider