Tenis
SPORTOVI
Tenis
ovacije publike

VIDEO Francuz oduševio Novaka Đokovića dvama sjajnim potezima

Francuski tenisač Benoit Paire podigao je publiku na noge osvojivši atraktivan poen protiv prvog igrača svijeta, a pritom ga je uspio pošteno i nasmijati...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igrao se sami početak drugog seta kada je Novak Đoković stigao jednu skraćenu loptu na mrežu od strane francuskog tenisača, koju je isto tako samo lagano prebacio. Paire je relativno glatko stigao do lopte i mogao je više-manje raditi s njom što je htio, ali se odlučio za atrakciju.

Poskočio je u zrak i kroz noge odigrao paralelu, dok je Đoković otišao zatvoriti dijagonalu. Paire se odmah ispričao Đokoviću zbog poteza, jer se nije htio zamjeriti prvom igraču svijeta zbog nepotrebne atrakcije, no Nole je njegov winner popratio na najbolji mogući način. Nasmijao se i dobro našalio na račun njegovog poteza, dok je publika ustala na noge i ovacijama pozdravila francuskog zafrkanta.

Gem kasnije Paire je odigrao još jedan atraktivan udarac, ali ovoga puta nije imao namjeru naći se u toj poziciji. Stigavši jednu tešku loptu na mrežu Paire je izgubio ravnotežu i pao, no Đoković nije uspio pospremiti volej. Paire se praktički sa stražnjice obranio i poentirao svojim volejem.

Đoković je u konačnici izborio 3. kolo i slavio sa 7:5, 6:2.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider