Tenis
SPORTOVI
Tenis
"To još nisam čuo"

VIDEO Đoković u pravilu ima odgovor na sve, ali na ovo je ostao zbunjen

Srbijanski tenisač Novak Đoković teškom je mukom izborio četvrtfinale turnira iz serije ATP Masters 1000 koji se ovog tjedna igra u Miamiju. Đoković je u 4. kolu slavio protiv Ukrajinca Dolgopolova sa 6:7(3), 7:5, 6:0...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dolgopolov je u jednom trenutku meča imao prednost 7:6(3), 3:0 i prednost za vodstvo 4:0, međutim Đoković se na vrijeme pribrao i okrenuo meč u svoju korist. Nakon susreta otišao je na uobičajenu konferenciju za novinare, gdje je doživio novi 'šok'.

Đoković se provukao, Murray do 500. pobjede, Isneru dvoboj servisera

Naime, novinar je tražio Đokovića da prokomentira dvoboj četvrtfinala između dvojice "veterana", njega i Davida Ferrera (32).

"Jeste li rekli dvojice veterana? Pretpostavljam da ste govorili o meni kada ste to izgovorili?" - upitao je 27-godišnji Novak Đoković.

"Hvala vam... To je prvi put da to čujem... Hvala vam... Čekajte, polako. Ovo je za mene velika stvar. Nikad me još nitko nije nazvao veteranom. Realnost me upravo pogodila", izgovarao je Đoković, dok je ostatak novinara u konferencijskoj sobi 'umirao' od smijeha.

"Dugo igram tenis, ali još me nitko nije nazvao veteranom. Dakle, vratimo se vašem pitanju. Bit će to sraz dvojice veterana i nadam se da će mlađi veteran pobijediti", rekao je Nole i sam se potom počeo smijati situaciji u kojoj se našao.

Novak Đoković rođen je 22. svibnja 1987. godine, što znači da još uvijek ima 27 godina, te će za više od mjesec i pol dana napuniti 28. To još uvijek nisu veteranske godine. Davidu Ferreru su 32.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider