Tenis
SPORTOVI
Tenis
Čilić najavio feštu

VIDEO Bandić se spetljao: Marine, bio si odličan protiv onog Nishi... Japanca

Hrvatska Davis Cup reprezentacija vratila se iz Nizozemske gdje je izborila povratak među svjetsku elitu.

Povratak u Svjetsku skupinu stigao je na krilima Marina Čilića i njegovog veličanstvenog uspjeha na US Openu. Nakon što je stigao u domovinu još jednom se zahvalio svim navijačima koji su vjerovali u njega, ali i poručio - ovo nije kraj, sada točno znam recept za nove velike uspjehe.

Marin Čilić zaokružio je tjedan iz snova. Sve u svemu - umora ima, ali zadovoljstvo je jače: "Blistam od sreće, tako da to pada u drugi plan. Još je sve ljepše što smo pobijedili, tako da sve je lako", izjavio je po dolasku u Hrvatsku.

Sada slijedi povratak rodnoj kući i odmor. Ili bolje rečeno: još malo slavlja, pa tek onda odmor: "Sutra ću biti u svom rodnom mjestu, bit će zasigurno velika fešta. I treba biti, treba biti veselo i zbilja da nekako ostane u pamćenju ovaj veliki uspjeh", ponosno će Marin.

Mnogi će ga se još dugo sjećati. Doduše, možda ne baš u potpunoj verziji: "Ono što si napravio u dvije večeri, najprije protiv Federera, a onda protiv... Nishi.. ovog... Ne znam mu ni ime... Japanca ovog. Hvala ti što si, ne samo razveselio Zagreb i Hrvatsku već i svoje-naše Međugorje", rekao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Osvajanje prvog Grand Slama u karijeri Marina je izbacilo u orbitu gdje gravitiraju najveće svjetske sportske zvijezde. Menadžer Vincent Stavaux kaže da je za sponozore, Marin "vruća roba": "Trenutačno je prava ludnica! Moj telefon ne prestaje zvoniti. I to je jako dobro za Marina. Svi žele stajati uz njega, ali Marin je do sada osvojio dovoljno novca, tako da ne moramo na brzinu odlučivati."

U međuvremenu će Marin nastaviti u istom tempu: "Mislim da sam najviše dobio ovim osvajanjem Grand Slama u svojoj budućoj pripremi za turnire, za treninge. Jednostavno imam recept i toga ću se držati", najavio je Čilić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider