Tenis
SPORTOVI
Tenis
Usred gema!

Sramotni Kyrgios poručio Wawrinki: 'Moj kompić ti je po..... djevojku (Vekić)'

U noći sa srijede na četvrtak meč 2. kola ATP turnira u Montrealu iz serije Masters 1000 odigrali su Stanislas Wawrinka i Nick Kyrgios...

Trebao je to biti uzbudljiv meč između aktualnog pobjednika Roland Garrosa i jednog od najtalentiranijih mladih igrača na ATP Touru, međutim pretvorio se u pravu sramotu. Točnije, Kyrgios ga je pretvorio u pravu sramotu jer nije mogao podnijeti da je izgubio prvi set i činjenicu da Wawrinka glasno proslavlja važne poene koje osvoji.

"Kokkinakis ti je poš.... curu. Žao mi je što ti to moram reći", rekao je Kyrgios nakon što je zabio servis-winner za tri vezane gem-lopte na početku drugog seta.

'Zločesti dečko' ATP Toura spomenuo je svog sunarodnjaka Thanasija Kokkinakisa, koji je navodno spavao s hrvatskom tenisačicom Donnom Vekić, za koju se pak vjeruje da je nova Wawrinkina djevojka. Pričalo se i pisalo već o vezi između drugog švicarskog reketa i hrvatske tenisačice, no nikada ništa službeno nije potvrđeno. Kokkinakis i Vekić su inače u jako dobrim odnosima, te se čak sumnjalo da su u vezi za vrijeme Australian Opena 2014. godine. 

Wawrinka je Kyrgiosu predao meč kod zaostatka 4:0 u trećem setu, a onda je Australca u pobjedničkom intervjuu novinar priupitao:

"Ne bih bio profesionalan a da te ne pitam vezano za komentar o Kokkinakisu koji su uhvatili naši mikrofoni".

"Vidio sam da je Stan bio malo bezobrazan prema meni i to se sve dogodilo u trenutku, žaru borbe. Jednostavno sam to rekao i to je to", odgovorio je Kyrgios nakon toga.

Wawrinka se nedugo nakon meča oglasio putem svog Twitter profila, te je izrazio svoje nezadovoljstvo ponašanjem kolege s Toura.

"Ono što je rekao ja ne bih poručio ni najgorem neprijatelju. Pasti tako nisko nije samo neprihvatljivo, već je nemoguće za povjerovati. Nadam se da će upravno tijelo našeg sporta stati na kraj ovakvima", napisao je između ostalog Švicarac, a njega je podržao i trener Magnus Norman.

"Bilo je to jako, jako nisko Nick Kyrgios. Nadam se da oko sebe imaš ljude koji će te naučiti stvar ili dvije o životu i ponašanju".

U konačnici je bilo ružno za gledati sve nakon sjajnog prvog seta u kojem smo vidjeli pregršt odličnih poteza, servisa, winnera. Kyrgios će u osmini finala igrati protiv Amerikanca Johna Isnera, dok će Wawrinka pokušati zaliječiti ozljedu leđa i pripremiti se za nadolazeći US Open krajem mjeseca.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider