Tenis
SPORTOVI
Tenis
Četvrto polufinale zaredom

Roland Garros: Šarapova i Bouchard u borbi za finale

Marija Šarapova i Eugenie Bouchard prve su polufinalistice Roland Garrosa. Obje su do polufinala došle pobjedama u tri seta, Šarapova je svladala Muguruzu, a Bouchard je bila bolja od Suarez Navarro...

Garbine Muguruza je nakon pobjede protiv Serene Williams igrala odličan meč protiv Marije Šarapove, međutim pala je u završnici drugog seta i nakon toga se više nije oporavila.

Prvi set osvojila je s glatkih 6-1, u drugom se odlično držala do same završnice, međutim Šarapova tamo radi break za 6-5 i nakon toga uzima set. Ruskinja je vrlo brzo osvojila i treći set te je prošla u polufinale.

U trećem setu presudio je veliki broj neprisiljenih pogrešaka Muguruze koja ih je samo u tom setu imala čak 26, upravo onoliko koliko ih je skupila u prva dva seta.

Ruskinja je tako četvrti put zaredom ušla u polufinale Roland Garrosa i pokušat će doći do drugog trofej u Parizu.

Protivnica u polufinalu bit će joj perspektivna Kanađanka Eugenie Bouchard koja je u tri seta svladala Carlu Suarez Navarro. Španjolka je u trećem setu imala break prednosti do sredine seta, međutim kod 4-2 izgubila je svoj početni udarac i u završnici je Kanađanka još jednom stigla do breaka za pobjedu.

U preostala dva četvrtfinala u srijedu se sastaju Svetlana Kuznjecova i Simona Halep te Sara Errani i Andrea Petkovic. (TS)

 

Roland Garros, četvrtfinale, tenisačice:

 

Marija Šarapova (Rusija, 7) - Garbine Muguruza (Španjolska) 1-6, 7-5, 6-1

Eugenie Bouchard (Kanada, 18) - Carla Suarez Navarro (Španjolska, 14) 7-6(4), 2-6, 7-5

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider