Tenis
SPORTOVI
Tenis
"potresena sam"

Strava u Češkoj: Grand Slam pobjednica teže ozlijeđena nožem!

Ponajbolja češka tenisačica Petra Kvitova nije ni slutila da će joj blagdane obilježiti stravičan napad razbojnika s nožem...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kraj 2016. godine dvostruka wimbledonska pobjednica Petra Kvitova neće pamtiti po dobrome. Razbojnik je provalio u njezinu kuću u Prostejovu i nožem joj ozlijedio igračku lijevu ruku. Njezin glasnogovornik Karel Tejkal izvjestio je javnost da je Kvitova primljena u bolnicu, ali i da ozljeda nije opasna po život.

Neki mediji navode da provalnik nije imao namjeru napasti Kvitovu, već "samo" orobiti, kako je mislio, prazan dom ponajbolje svjetske tenisačice.

Nakon što su je zbrinuli liječnici Kvitova se oglasila putem Twittera.

"Kao što ste već čuli danas sam bila napadnuta u svome stanu od strane provalnika. U pokušaju da se obranim zaradila sam težu ozlijedu nožem zbog koje ću morati posjetiti specijalista. Ozljeda je ozbiljnija nego što smo mislili. Jaka sam i borit ću se da se vratim tenisu. Hvala svima na riječima podrške".

Kvitova je netom prije napada objavila da je povlači s pripremnog turnira u Australiji, Hopman Cupa, zbog ozljede koju još vuče s kraja prošle sezone. Nakon ovog događaja i činjenice da prvi Grand Slam sezone Australian Open kreće za manje od mjesec dana pitanje je hoće li Kvitova nastupiti.

Policija je obavijestila da je razbojnik i dalje u bijegu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider