Tenis
SPORTOVI
Tenis
Svjetska senzacija

Pogledajte EKSKLUZIVNI intervju s Marinom Čilićem u Dnevniku NoveTV!

U večerašnjem Dnevniku NoveTV pogledajte ekskluzivni intervju s Marinom Čilićem, senzacionalnim pobjednikom US Opena i najboljim hrvatskim tenisačem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Intervju s osvajačem Grand Slam turnira u New Yorku vodit će sportski novinar i teniski analitičar NoveTV Saša Lugonjić, koji je bio jedini hrvatski novinar na dočeku najboljeg hrvatskog tenisača u Amsterdamu.

Čilić očekuje bolji tretman: Još nisam svjestan koliki sam uspjeh ostvario!

Izbornika rešetali: 'Što to ima u Hrvatskoj da su tenisači tako dobri?'

VIDEO: Čilić nasmijavao Amerikance kod Lettermana

Čilić je danas poslijepodne iz New Yorka stigao u Amsterdam gdje hrvatsku reprezentaciju očekuje ogled s Nizozemskom u Davisovu kupu. Prvi hrvatski reket i od ponedjeljka ponovno deveti tenisač svijeta sa suigračima iz reprezentacije pojavit će se u četvrtak na izvlačenju koje je u amsterdamskoj gradskoj vijećnici zakazano za 12 sati.

Još uvijek nije poznato hoće li Čilić nastupiti u petak, u prvom danu dvoboja Nizozemske i Hrvatske.

„Sve je moguće. S njegove strane želja nije upitna, dvojbeno je samo hoće li biti spreman. Zato sam i pozvao petog igrača za trening, Matu Delića, koji je ovdje s nama od ponedjeljka. Mate je na treninzima opravdao moj poziv i nameće se kao igrač za pojedinačni meč. Tijekom godine je već imao jako dobrih rezultata na zemlji i to mu govori u prilog. Ako Marin ne bude u stanju igrati, Mate je jako dobra zamjena i protiv koga god bi igrao prvog dana imao bi dobru šansu za pobjedu“, izjavio je izbornik hrvatske reprezentacije Željko Krajan.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider